×Magnetic maandaanbieding december: 20% korting op de Magnetic Glittersprays. 1e woensdagavond van de maand koopavond 18.00-21.00 uur.
Erkend opleidingsinstituut
Officieel Magnetic Distributeur

Beauty salon groothandel

Sommige instrumenten, accessoires en gereedschappen zijn onmisbaar in elk soort beautysalon. Accessoires zoals harssets en wimper- en wenkbrauwverf zorgen ervoor dat jij in jouw salon aanvullende beautybehandelingen kunt aanbieden, waardoor jij jouw klanten nog beter van dienst kunt zijn. Wil jij het aanbod van jouw nagelsalon, spa, schoonheidssalon of kapsalon verrijken met wimper- en wenkbrauwbehandelingen en hars- of waxbeurten? Het assortiment van Nail Academy Nicolle bevat diverse beauty salon producten en instrumenten van hoge kwaliteit, waarmee jij jouw klanten nóg beter van dienst kunt zijn. Heb je vragen over onze beautysalon producten of ben je op zoek naar advies? Neem dan gerust contact met ons op. Onze beautyprofessionals staan je graag te woord en geven je graag advies.

Over onze beautysalon producten

Bij Nail Academy Nicolle staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat alle producten in onze groothandel aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit voldoen en bovendien op geen enkele wijze schadelijk zijn voor je gezondheid. De beauty salon producten in ons assortiment voldoen aan onze hoge eisen en zijn eenvoudig en veilig te gebruiken. Zo kan jij zorgeloos van onze producten gebruik maken en jouw klanten op alle vlakken van dienst zijn. Bestel jouw beauty salon producten snel in onze groothandel.