Acryls

Magnetic nails acryl wordt gebruikt voor kunstnagels. De acryls van Magnetic zijn zo ontwikkeld dat ze optimale flexibiliteit bieden en daarmee een sterke structuur garanderen. Hierdoor genieten je klanten van draagcomfort en hebben ze geen last van loslating, afgebroken nagels of microbreukjes. Door het mengen van de verschillende series kun je zelf de perfecte productcombinatie bereiken. Van langzaam tot snel drogend en van flexibel tot zeer hard: alles is mogelijk.

Pagina
Pagina

104 Resultaten

Pagina

Verschillende soorten

Bij Nail Academy Nicolle hebben we een breed assortiment acryl van Magnetic. Hierdoor kun jij zelf bepalen welke Magnetic producten het beste bij jou en je salon passen. Naast Magnetic Acryl vloeistoffen hebben wij ook Acryl poeders in ons assortiment. Daarnaast hebben we ook een aantal soorten Magnetic try me kits, waarmee je de acryls van Magnetic eerst uit kunt proberen.

Gebruik

Als je Magnetic nagellak wilt gebruiken in je nagelsalon, dan is het belangrijk dat je goed weet hoe je de producten moet toepassen. Wil je op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen? Volg dan regelmatig een Magnetic cursus. Zo kun je je klanten altijd de meest trendy Magnetic nails bieden.

Bij gebruik van Magnetic acryls in je salon kun je zelf de verhoudingen aanpassen. De kwaliteit van de acrylnagels hangt af van de juiste mix ratio tussen poeder en vloeistof. Een verhouding van 2:1 heeft over het algemeen de voorkeur.

Magnetic acryl is gebruiksvriendelijk

Waarom Magnetic acryl

Het gebruik van Magnetic gels heeft veel voordelen. Het is niet voor niks een populair en hoogstaand merk binnen de nail art. Magnetic acryl heeft de volgende voordelen:

  • Acryls van Magnetic zijn makkelijk onder controle te houden, waardoor jij precies bepaalt hoe je het gebruikt
  • Alle acryls van Magnetic zijn makkelijk in gebruik en daardoor geschikt voor alle nagelstylisten
  • De acryls hebben een intensieve hechting aan de nagel, waardoor de nagels langer mooi blijven
  • De kleuren van Magnetic acryl zijn erg stabiel, waardoor de kleur lang mooi blijft en niet vervaagt

Magnetic

Magnetic is binnen de nagelwereld een belangrijk merk. Het merk levert een totaalpakket aan professionele producten voor kunstnagels, manicure en voetverzorging. De producten van Magnetic zijn gebruiksvriendelijk en daarom voor zowel ervaren, als beginnende nagelstylistes goed te gebruiken.

Over Nail Academy Nicolle

Acryls van Magnetic zijn te verkrijgen bij Nail Academy Nicolle. Wij zijn een officieel verkooppunt van het merk Magnetic. Nail Academy Nicolle is naast nagelgroothandel ook bezig met het begeleiden van nagelstylistes op alle vlakken. Zo bieden we verschillende cursussen en opleidingen aan die ervoor zorgen dat jij als nagelstyliste op de hoogte bent en blijft van de laatste trends.

Magnetic acryl kopen

Magnetic acryl kopen kan bij Nail academy Nicolle. Naast magnetic nails acryl, kun je bij ons ook terecht voor andere Magnetic nagelproducten, zoals Magnetic top gels, Magnetic gelpolish en Magnetic powergel. Al onze producten zijn van de allerhoogste kwaliteit en geschikt voor professioneel gebruik. Nail Academy Nicolle is een officiële dealer en een officieel opleidingsinstituut van het nagelmerk Magnetic en heeft jarenlange ervaring met Magnetic nail art.

Het gebruik van magnetic acryls heeft veel voordelen