×Onze groothandel is open op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 09.00 - 17.00 uur. We starten de opleiding Nagelstyling op woensdagavond 16 februari en dinsdag 01 maart. We hebben nog een aantal plaatsen vrij! Bel ons 0528 - 371755.
Erkend opleidingsinstituut
Officieel Magnetic Distributeur

SPA groothandel

Laat de klanten van jouw beautysalon of spa tot rust komen met de producten van SPA Organics. De speciaal voor beautysalons en spa’s ontwikkelde beauty- en verzorgingsproducten van SPA Organics zijn verkrijgbaar in verschillende geuren en worden gemaakt van de allerbeste ingrediënten. De verschillende geuren in het SPA Organics assortiment hebben allemaal een andere werking. Hierdoor is er altijd een lijn beschikbaar die helemaal past bij de klachten en voorkeuren van jouw klanten. Als SPA Organics groothandel kunnen wij je uitgebreid adviseren over alle producten. Heb je vragen of ben je op zoek naar advies? Onze beautyexperts staan je graag te woord.

Over SPA hand, feet & body

Opgericht en gehuisvest in Byron Bay Australië, levert SPA Organics over de hele wereld kwalitatief hoogwaardige SPA producten, geschikt voor professionele beautysalons en spa’s. SPA Organics is de eerste alles-in-één behandeling met gecertificeerde biologische ingrediënten, voor handen, voeten en het lichaam. ’s Werelds meest waardevolle, essentiële oliën en natuurlijke extracten worden gemengd met zeldzame, exotische argan olie uit Marokko, waardoor er een veilig, fris en zuiver gevoel wordt gecreëerd. De SPA Organics producten zijn geschikt voor professioneel gebruik en vormen een verrijking voor elke beautysalon. Omdat ze verkrijgbaar zijn in verschillende geurcombinaties, is er bovendien voor elke klant een passende SPA Organics behandeling verkrijgbaar.