Cursus Stamping Nailart

99,00
Meer informatie
Lesduur 1 dag
Lestijden 10.00 tot 16.30 uur
Lesgeld (€) €99,00
Producten Je werkt met jouw eigen nailart producten, wij stellen overige producten beschikbaar.
Model Je hebt geen model nodig voor deze cursus
Selecteer cursusdata
 • truck SVG
  Gratis verzending vanaf €100,- excl. btw
 • openbox SVG
  Voor 15:00 besteld, zelfde werkdag verzonden
 • badge-check SVG
  Officieel Magnetic Distributeur
 • file-certificate SVG
  Erkend opleidingsinstituut
 • messenger SVG
  Gratis advies van onze specialisten

Stel een vraag
Bel: 0528 - 37 1755
Mail: info@nail-academy-nicolle.nl

Omschrijving

Amber de Leeuw is inmiddels een bekend gezicht bij Nail Academy Nicolle door de Nailart workshops die zij tijdens open dagen verzorgd. Naast de Basis Nailart cursus komt zij ook de Stamping Nailart bij ons geven.

Amber geeft jou alle tips & tricks wat betreft stamping nail art. Met stempelen kun je ontzettend veel kanten op. Je kunt in een handomdraai snelle en mooie nail art creëren. Tevens kun je stempel nail art combineren met folies, pigmenten, glitter, etc. Het allerleukste is dan toch het delen van kennis en technieken. Tijdens deze super leuke nail art workshop ga je aan de slag met stempelplaten, stampers, stempellakken, gelpolish, glitters, etc.

Je werkt tijdens de les met je eigen producten, deze heb je daarbij nodig:

Heb je deze producten nog niet, dan kun je deze voor aanvang van de les aanschaffen of online bestellen op onze webshop (afronden via afhalen en contant betalen). Je krijgt 10% cursistenkorting tijdens de lesdag op jouw aankoop!

Alle overige Nailart producten stellen wij beschikbaar tijdens de les.

Vooropleiding

Deze cursus is geschikt voor nagelstylistes in opleiding, beginnende (BIAB) stylistes, maar ook voor stylistes die graag beter willen leren stempelen.

Deze opleiding wordt gegeven door

Amber Amber

Na het volgen van de cursus ontvang je een certificaat.

Over Nail Academy Nicolle

Nail Academy Nicolle is een geregistreerde onderwijsinstelling met ervaren trainers en veel kennis op het gebied van de nagelwereld. Wij voldoen aan de landelijke kwaliteitscode voor opleidingsinstituten voor kort beroepsonderwijs. Naast onderwijsinstelling zijn wij ook nagelgroothandel en beauty groothandel. Je kunt bij ons dan ook terecht voor alle benodigdheden van je salon.

Schrijf je nu in bij Nail Academy Nicolle

Wil jij aan de slag in de nagelindustrie? Dan ben je bij Nail Academy Nicolle aan het juiste adres. Wij bieden doorlopend verschillende nagel opleidingen en cursussen aan voor zowel de beginnende als de ervaren nagelstyliste. Dankzij een nagel cursus bij Nail Academy Nicolle wordt jouw kennis van nagelstyling (nog) breder en komen jouw klanten steeds weer bij jou terug voor een unieke set nagels. Heb je vragen over onze opleiding Nagelstyling? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

De lesdag is van 10.00 - 16.30 uur. Lunch is niet inbegrepen. Wij zorgen wel voor koffie, thee, frisdrank en koek.

Je hebt geen model nodig voor deze cursus. We werken op colorpops.

De prijs van de cursus is €99,00.

Het lesgeld dient 10 werkdagen voor aanvang van de betreffende cursus in zijn geheel te zijn voldaan door middel van een betaling. Indien de betaling niet tijdig is voldaan behoudt Nail Academy Nicolle het recht uw deelname aan de cursus te annuleren.

Nail Academy Nicolle voldoet aan de landelijke kwaliteitscode voor opleidingsinstituten voor kort beroepsonderwijs. Wij zijn geauditeerd op basis van de CRKBO-normen welke zijn opgesteld door het CPION, het Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland. Dit betekent voor jou dat wij geen BTW rekenen op de cursussen. Wel rekenen wij uiteraard 21% btw op de producten en lespakketten, deze btw kun je later terugvragen wanneer je je gaat registreren als bedrijf bij de Belastingdienst.