Module PowerGel

970,00
Meer informatie
Lesduur 6 dagen
Lestijden 10.00 tot 16.30 uur
Lesgeld (€) €750,-
Lespakket (€) €220,-
Model Ja, meerdere modellen nodig
Vooropleiding Gelpolish/BIAB Stylist of Natural Nail Stylist
Selecteer startdata
Betalingsvoorkeur
 • truck SVG
  Gratis verzending vanaf €100,- excl. btw
 • openbox SVG
  Voor 15:00 besteld, zelfde werkdag verzonden
 • badge-check SVG
  Officieel Magnetic Distributeur
 • file-certificate SVG
  Erkend opleidingsinstituut
 • messenger SVG
  Gratis advies van onze specialisten

Stel een vraag
Bel: 0528 - 37 1755
Mail: info@nail-academy-nicolle.nl

Omschrijving

In deze 6-daagse opleiding leer je hoe je nagels kunt verlengen en verschillende vormen nagels kunt maken. We werken tijdens deze module met het product PowerGel van Magnetic. Het product hecht goed op verschillende type nagels en is een sterk product. Hierdoor is het mogelijk om lange nagels te maken, maar is ook erg geschikt voor een natuurlijke nagelversteviging.

PowerGel is dit is de nieuwste technologie op het gebied van nagels en zit tussen Gel en Acryl in. Het is een dikke gel die verwerkt als acryl, maar die je net als bij gel de tijd geeft om een mooie nagel te styleren omdat de PowerGel net als Gel pas uithardt in de ledlamp. De PowerGel heeft de sublieme hechting van Gel, voelt natuurlijker en lichter dan Acryl en heeft niet de geur van een acryl. PowerGel heeft veel mooie kleuren, zelfs met een sparkling!

Voor wie is deze cursus geschikt?
Ben jij al nagelstylist en werk je alleen op korte nagels met een gel in een flesje en gelpolish, en wil jij ook verlengingen leren maken? Dan is deze module perfect geschikt voor jou! Je hoeft geen ervaring te hebben met tips of sjablonen, dit leer je allemaal tijdens deze module.

Vooropleiding
Om deze opleiding te kunnen volgen heb je al basiskennis nodig van het zetten van (gelpolish/BIAB) nagels en kennis hebben van anatomie van nagels. Heb je dit niet? Dan adviseren wij je om eerst de opleiding Natural Nail Stylist van 6 dagen te volgen.

Inhoud

 • Aanbrengen van PowerGel
 • Opbouw en architectuur van een kunstnagel met lengte
 • Het werken met een elektrische vijl
 • Verlengingen maken met PowerGel d.m.v. Sjablonen en Tips
 • Vijltechnieken
 • French Manicure
 • Het werken met Glittersprays
 • Nabehandeling/opvulbehandeling
 • Strakker lakken met Gelpolish

Deze opleiding wordt gegeven door

Inge Inge

Het examen zit bij deze opleiding inbegrepen. Deze data staan een aantal weken na het einde van de opleiding ingepland. Wanneer je slaagt voor het examen ontvang je een diploma. Je hebt recht om de examentraining en het examen binnen een jaar na je opleiding af te ronden. Mocht je het examen een jaar later willen doen of heb je een herexamen nodig dan kost dit € 99,00 per examendag.

Over Nail Academy Nicolle

Nail Academy Nicolle is een geregistreerde onderwijsinstelling met ervaren trainers en veel kennis op het gebied van de nagelwereld. Wij voldoen aan de landelijke kwaliteitscode voor opleidingsinstituten voor kort beroepsonderwijs. Naast onderwijsinstelling zijn wij ook nagelgroothandel en beauty groothandel. Je kunt bij ons dan ook terecht voor alle benodigdheden van je salon.

Schrijf je nu in bij Nail Academy Nicolle

Wil jij aan de slag in de nagelindustrie? Dan ben je bij Nail Academy Nicolle aan het juiste adres. Wij bieden doorlopend verschillende nagel opleidingen en cursussen aan voor zowel de beginnende als de ervaren nagelstyliste. Dankzij een nagel cursus bij Nail Academy Nicolle wordt jouw kennis van nagelstyling (nog) breder en komen jouw klanten steeds weer bij jou terug voor een unieke set nagels. Heb je vragen over onze opleiding Nagelstyling? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

De lesdagen duren van 10.00 tot 16.30 en vinden plaats bij ons op locatie. Hier hebben wij speciaal ingerichte trainingsruimtes waar onze trainsters de opleidingen geven.

Voor deze opleiding heb je 3 modellen nodig, zie onderstaand schema voor welke lessen. Tijdens deze lessen hebben we in de ochtend maximaal een uur theorie, in die tijd kunnen de modellen wachten aan onze koffietafel. De modellen hebben blijven tot 16.30u. Tijdens de lessen gaan we stap voor stap aan het werk met tussendoor demo's/uitleg van de trainster. Instrueer jouw model dat er niet altijd tijd is om alle nagels te doen. 

Les Onderwerp Model Cursusdata
Les 1 PowerGel Theorie + praktijk op Nail Trainer Nee Maandag 09 september 2024
Les 2 Verlenging square + Gelpolish op model Ja Maandag 16 september 2024
Les 3 Verlenging oval Natural op model Ja Maandag 23 september 2024
Les 4 Nabehandeling Ja van les 2 Maandag 30 september 2024
Les 5 Nabehandeling Ja van les 3 Maandag 07 oktober 2024
Examen Ja Maandag 11 november 2024

De module kost €970,00 inclusief lespakket van €220,00. De betaling van de opleiding kan tijdens het aanmelden via Ideal betaald worden of op de eerste cursus dag worden voldaan. Kies je voor betaling op de eerste cursusdag dan vragen wij € 250,- aanbetalingskosten. Deze worden verrekend op de eerste cursusdag. Na inschrijving ontvang je een bevestiging via de e-mail met alle informatie over de opleiding.

Nail Academy Nicolle voldoet aan de landelijke kwaliteitscode voor opleidingsinstituten voor kort beroepsonderwijs. Wij zijn geauditeerd op basis van de CRKBO-normen welke zijn opgesteld door het CPION, het Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland. Dit betekent voor jou dat wij geen BTW rekenen op de cursussen. Wel rekenen wij uiteraard 21% btw op de producten en lespakketten, deze btw kun je later terugvragen wanneer je je gaat registreren als bedrijf bij de Belastingdienst.