Opleiding Nagelstyling Allround

€ 2.020,00

* Vereiste velden

Aantal personen:

Praktische Informatie:

Lesduur: 12 weken (1 dag in de week)
Lestijden: 10.00 uur - 16.30 uur 
Inschrijfgeld*:  € 170,00 
Kosten:

 € 2020,00 inclusief lesmateriaal, lesboeken, elektrische vijl en LED Lamp

Startdata:  

Vrijdag 08 januari 2021

Vooropleiding:

Niet nodig

Belangijk:

Deelname vanaf 16 jaar. De leeftijdsgrens geldt ook voor je model mocht die nodig zijn.

* Wij vragen €170,00 als aanbetaling/inschrijfgeld wanneer er gekozen wordt voor ‘per module’ betalen.
Dit bedrag wordt verrekend met de laatste module.

De betaling gaat dan als volgt;

 • De aanbetaling uiterlijk 2 weken van te voren
 • De eerste lesdag betaal je de eerste module Gelpolish €710,10
 • De derde lesdag betaal je de tweede module Gel €809,90
 • De achtste lesdag betaal je de derde module Acryl min de aanbetaling €330,00 (€500,00 - €170,00)

Je dient de modules te betalen voordat de les begint, je kunt hier pinnen of contant betalen.
Wil je liever het bedrag van te voren overmaken, neem dan contact met ons op.  

Bij onvoldoende inschrijvingen zijn wij genoodzaakt de opleiding een aantal weken op te schuiven.
Wijzigingen van cursusdata en opbouw opleiding onder voorbehoud.

Algemene voorwaarden opleidingen

Product informatie

Artikelnummer: Opleiding Allround Nagelstyling

Opleiding Nagelstyling Allround

Ben jij op zoek naar een afwisselend beroep, houd je van beauty en verzorging, ben je praktisch ingesteld en houd je ervan om met mensen te werken? Dan is nagelstyliste worden echt iets voor jou. Het contact met jouw klanten, de vele soorten behandelingen, de mogelijkheid om eindeloos creatief te zijn met allerlei verschillende stijlen en trends, het ondernemerschap, als nagelstyliste is geen dag hetzelfde.

Heb je geen twijfels meer en heb jij de droom om als allround Nagelstyliste aan de slag te gaan? Dan is deze opleiding van 12 dagen echt wat voor jou. Je leert de perfecte salon nagels maken met de belangrijkste systemen: Gelpolish, Gel en Acryl. Wij leren jou mooie salonnagels te zetten die verkoopbaar en gewild zijn.

In onze opleidingen combineren wij techniek, ondernemerschap, marketing en zelfontwikkeling zodat jij voorbereid bent op jouw carrière als nagelstylist!

De opleiding Nagelstyling Allround bestaat uit de volgende Modules:

 1. Module Gelpolish - 2 dagen

 2. Module Geltechnieken - 6 dagen

 3. Module Acryltechnieken - 4 dagen
Bij deze opleiding krijg je een dag Examentraining t.w.v. €99,- en een cursusavond PowerGel GRATIS aangeboden. 
Het examen bedraagt €99,-, dit zit niet bij de opleidingskosten in.
 

Kosten.
De kosten van deze opleiding zijn €2020,-. Dit is inclusief alle materialen en boeken. Er komen geen extra kosten tijdens de opleiding bij. Wil je graag producten aanschaffen tijdens de opleiding, dan kan dat in onze groothandel. Tijdens de les ontvang je 10% korting op de producten. 

Modellen.
Tijdens deze opleiding heb je 5 modellen nodig:

 • 1 voor Gelpolish, dit model gaat 2 keer mee. 
 • 2 voor Gel, dit model gaat 2 keer mee. (nieuwe set + nabehandeling)
 • 2 voor Acryl, 1 model gaat 2 keer mee. (nieuwe set + nabehandeling)

Tijdens de lessen zonder modellen werk je op een Nail Trainer, deze oefenhand stellen wij beschikbaar om te gebruiken tijdens de les. Je krijgt elke week huiswerk van ons zodat je de geleerde technieken kunt oefenen en herhalen. Je kan deze behandelingen uitvoeren op modellen. Lukt het je niet om thuis op modellen te oefenen, dan adviseren wij jou de Nail Trainer aan te schaffen. Kosten: € 99,- incl. nagelbedjes. 


Inhoud opleiding Nagelstyliste Allround

Klik op de module voor meer informatie

Tijdens de module Gelpolish leer je hoe je Gelpolish kunt aanbrengen, hoe je de natuurlijke nagel kunt verstevigen en hoe je nabehandeling doet. Natuurlijk krijg je ook uitleg over de anatomie van de natuurlijke nagel en hoe je op een efficiënte manier marketing kunt doen zodat je jouw toekomstige klanten ook zult bereiken. De module Gelpolish is de basis voor iedere nagelstylist. Na deze 2 dagen kun je direct Gelpolish klanten gaan werven, want je weet voldoende over het product, de anatomie van de nagel en weet je wat voor prijzen je mag vragen! 
Tevens leer je hoe je moet werken met Seal & Protect, de gepatenteerde professionele nagelverharder van Magnetic. 
We behandelen tijdens de opvul-lessen de meest voorkomende problemen, en nog belangrijker....hoe lossen wij het op!

Vanuit deze belangrijke basis kunnen we verder gaan met de opleiding, terwijl je meteen al in staat bent een aantal behandelingen aan te bieden:

 • Het stellen van de juiste behandeling incl. adviezen;
 • Het professioneel verbeteren en versterken van natuurlijke nagels en het repareren van gespleten nagels met Seal & Protect;
 • Gelpolish behandeling en nabehandeling.

Bij een aantal werkzaamheden wint de elektrische vijl het qua perfectie van de handvijl. Bijvoorbeeld wanneer je rondom de nagelriem moet werken. Maar ook tijdens het nabehandelen van een kunstproduct is het werken met een elektrische vijl een must, je vijlt in een handomdraai het oude product eraf! Om die redenen hebben wij een elektrische vijl opgenomen in het lespakket en gaan wij er tijdens de lessen mee werken.

Na het volgen van de Module Gelpolish mag je jezelf een echte Gelpolish Expert noemen en ontvang je een certificaat!

Tijdens deze module heb je 1 model nodig die twee dagen mee komt naar de les. 

Vanaf nu ga je leren hoe je nagels kunt verlengen met Gel. Er zijn veel verschillende soorten Gels op de markt; welke je gebruikt bepaal je op basis van de natuurlijke nagel. Is de nagel heel flexibel of juist erg hard. Draagt de klant altijd korte nagels of is ze al lange nagels gewend? Is de klant al kunstnagels gewend? Heeft de klant een beroep waarbij ze haar handen veel gebruikt? 
Uiteindelijk weet jij zoveel over het product dat jij als professional de klant kunt adviseren, wat de juiste Gel en behandeling voor haar is.
Deze belangrijke informatie gaan wij jou allemaal uitleggen zodat je snapt wat je doet en waarom je iets doet! 

Bij een aantal werkzaamheden wint de elektrische vijl het qua perfectie van de handvijl. Bijvoorbeeld wanneer je rondom de nagelriem moet werken. Maar ook tijdens het nabehandelen van een kunstproduct is het werken met een elektrische vijl een must, je vijlt in een handomdraai het oude product eraf! Tijdens deze lessen werken wij ook met een elektrische vijl.

Social media, we kunnen tegenwoordig niet meer zonder! Het is een belangrijk medium geworden wat iedereen elke dag gebruikt. Je krijgt tijdens deze opleiding de belangrijkste tools aangereikt en hoe je de mooiste foto's kunt maken van handen. Naast het behandelen van cliënten moet je natuurlijk ook weten hoe je een salon van de grond krijgt, welke prijzen je kan hanteren zodat het ook nog winstgevend is en hoe ga je met bepaalde situaties om. Dit gaan we jou allemaal vertellen tijdens de lessen.

Wat ga je allemaal leren tijdens de Module Geltechnieken? 

 • Naast het werken op tips ga je in deze module ook werken met sjablonen. Dit zijn papieren vormen die je onder de natuurlijke nagel plaatst. Hiermee kun je de nagel verlengen door Gel op het sjabloon aan te brengen. 
 • Je leert niet alleen vierkante nagels maken, maar ook ovale en ronde nagels.
 • French Manicure is nog steeds het meest gevraagd in de salon, deze techniek behandelen wij met wit en met kleur!
 • We besteden tijd aan het goed en snel opvullen c.q. bijwerken van de kunstnagels. Een nagel groeit namelijk uit en om ervoor te zorgen dat jouw klant mooie nagels houdt, worden deze iedere drie tot vier weken opgevuld. Opvullen is één van de meest voorkomende behandeling in de salon. Soms laten nagels los, scheuren de nagels in of breken er hoekjes af: dan moet je weten hoe dit te herstellen. Kortom, een essentieel deel van jouw werk als nagelstyliste.
 • Belangrijk is om bepaalde nagelafwijkingen te herkennen, dus deze komen tijdens de lessen aanbod.
 • Het perfect aanbrengen van een lak over een kunstproduct is belangrijk, dit leer je zowel met Gelpolish als met een Color Gel. 
 • Natuurlijke leer je ook jouw foutjes te camoufleren met een eenvoudige Nail Art of strass steentjes.

Tijdens deze module heb je twee modellen nodig die allebei twee dagen meekomen naar de les. (nieuwe set + nabehandeling)

Om Allround nagelstyliste te kunnen zijn moet je naast Gelpolish en Gel ook Acryl aan kunnen bieden. Acryl is het meest geschikt voor klanten met wat hardere nagels en klanten die door hun beroep veelvuldig met hun handen in water zitten. Zo kun je na het volgen van deze module bij elke klant een passend advies geven.

Acryl is een aan de lucht drogend systeem dat bestaat uit een poeder en een vloeistof. Dit vraagt om een snelle werkwijze. Bij acryl is het van groot belang dat je voldoende controle over jouw penseel en product, want het product hardt al uit tijdens het modelleren.

Ook met acryl heb je ontzettend veel mogelijkheden, het assortiment bevat naast de standaard kleuren voor een basis nagel, ook gekleurde en glitter poeders. Deze komen tijdens de lessen aanbod en we gaan er mee aan het werk.

De opleiding is opgebouwd in moeilijkheidsgraad. Daarom behandelen we eerst Gelpolish, dan Gel en als laatste Acryl.

Tijdens de module Acryltechnieken van de Allround Nagelstyling opleiding leer je het volgende:

 • Acryl op tips. Tijdens deze lessen is er meer aandacht voor de vorm van de nagel.
 • Het perfect aanbrengen van een Gelpolish over de kunstnagel.
 • Acryl op sjablonen.
 • Een strakke salon nagel afgewerkt met Gelpolish.
 • Het aanbrengen van Babyboom nagels. Babyboom nagels zijn French Manicure nagels met een geleidelijke overgang tussen het witte en het roze gedeelte, in plaats van een harde lijn. Babyboom nagels hebben een elegante, klassieke uitstraling en hebben als voordeel dat uitgroei minder snel zichtbaar is.
 • We besteden tijd aan het goed en snel opvullen c.q. bijwerken van de kunstnagels. Een nagel groeit namelijk uit en om ervoor te zorgen dat jouw klant mooie nagels houdt, worden deze iedere drie tot vier weken opgevuld. Opvullen is één van de meest voorkomende behandeling in de salon. Soms laten nagels los, scheuren de nagels in of breken er hoekjes af: dan moet je weten hoe dit te herstellen. Kortom, een essentieel deel van jouw werk als nagelstyliste
 • Een fading maken met Glitter & Color Acrylic Powders.

Tijdens deze module heb je twee modellen nodig. Het 1e model gaat 2 keer mee.


Praktische informatie

Betalingen
Je hebt de keuze uit verschillende betalingsmogelijkheden: per module of in één keer. Bij betaling per module vragen wij een bedrag van € 170,00 als inschrijfgeld, na het voldaan van het inschrijfgeld is jouw inschrijving voor de opleiding dan definitief. Dit bedrag wordt tijdens de opleiding weer verrekend met de laatste module. 

Na inschrijving ontvang je een bevestiging via de e-mail met alle informatie omtrent de opleiding.

Lesmateriaal
Bij de opleiding Allround ontvang je 3 lespakketten met producten van het merk Magnetic. Ook bevat dit pakket de Kick off Elektrische vijl en een LED lamp. Onze lespakketten worden met zorg samengesteld en we werken met professionele merken geschikt voor salons. De lespakketten worden met een scherpe aanbieding verkocht, om deze reden kunnen wij de inhoud van het pakket niet veranderen. Daarnaast krijg je een lesboek 'voor de nagelstyliste'  en diverse hand-outs van de lessen. 

Lesdagen
De opleiding volg je of op de maandagen of op de vrijdagen van 10.00-16.30 uur. Wil je liever de opleiding in de avonduren volgen? Dan verwijzen wij jou naar de avondopleiding nagelstyling.

Huiswerk
Iedereen die begint met de opleiding nagelstyling is verbaasd over de hoeveelheid informatie en de technieken die nodig zijn om nagelstyling volledig te beheersen. Om de technieken onder de knie te krijgen, geven wij wekelijks huiswerk op. Naast 1 dag/avond studie in de week bij Nail Academy Nicolle, ben je nog ongeveer 5-10 uur aan thuisstudie (praktijk) kwijt. Dit kan op modellen of op een Nail Trainer. Je kan de Nail Trainer bij ons aanschaffen voor € 99,- incl. nagelbedjes. 

Examens
Nail Academy Nicolle organiseert twee maal per jaar landelijke examens.
Voor aanvang van het examen kun je deelnemen aan examentraining. Deze training is eenmalig gratis voor cursisten die de opleiding Nagelstyling volgen zo bereiden we jou voor op het examen. Zonder training ben je onvoldoende voorbereid op het examen, zodat het resultaat dan waarschijnlijk tegenvalt. Deelname aan het landelijke examen is niet verplicht. Wij raden het wel aan. Het examen is namelijk een belangrijk toetsingmoment: ben je klaar om als nagelstylist de markt op te gaan? Het diploma voor de opleiding Nagelstyliste is ook voor jouw klanten een duidelijk signaal dat jij je goed hebt voorbereid op het vak nagelstyling. Met ons diploma weet je zeker dat je met succes het vak uit kunt oefenen en zullen wij jouw salon aanraden mocht dit nodig zijn.

Het examen bedraagt € 99,00 incl. diploma.

Geregistreerde onderwijsinstelling
Nail Academy Nicolle voldoet aan de landelijke kwaliteitscode voor opleidingsinstituten voor kort beroepsonderwijs. Wij zijn geauditeerd op basis van de CRKBO normen welke zijn opgesteld door het CPION, het Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland. Dit betekend voor jou dat wij geen BTW rekenen op de cursussen. Wel rekenen wij uiteraard 21% btw op de producten en lespakketten, deze btw kun je later terug vragen wanneer je je gaat registreren als bedrijf bij de Belastingdienst.

Kennis uitbreiden
Ben jij eenmaal gegrepen door het nagelvirus en wil je nog meer verschillende (Nailart) technieken en trends leren beheersen, zodat jij jouw klanten zo goed mogelijk van dienst kunt zijn? Bij Nail Academy Nicolle kun je verschillende nagelcursussen volgen. Dankzij een nagel cursus wordt jouw kennis van nagelstyling nog breder en komen jouw klanten steeds weer bij jou terug voor een uniek set nagels.

Meer informatie?
Bel 0528 - 37 1755
 • Veilig online betalen
 • Eenvoudig bestellen
 • Gratis advies op maat
 • Snelle levering
 • Lage verzendkosten € 4,95
 • Gratis verzending v.a. € 49,-
Vraag en antwoord Stel een vraag