Opleiding Nagelstyling Allround

€ 2.200,00

* Vereiste velden

Aantal personen:

Praktische Informatie:

Lesduur: 12 weken (1 dag in de week)
Lestijden: 10.00 uur - 16.30 uur 
Inschrijfgeld*:  € 170,00 
Kosten:

 € 2200,00 inclusief lesmateriaal, lesboeken, elektrische vijl en LED Lamp t.w.v. € 882,-

Startdata:  


Maandag 10 januari (Gelpolish-Gel-Acryl)
Vrijdag 21 januari (Gelpolish-Gel-Acryl)

Vooropleiding:

Niet nodig

Belangijk:

Deelname vanaf 16 jaar. De leeftijdsgrens geldt ook voor je model mocht die nodig zijn.

* Wij vragen €170,00 als aanbetaling/inschrijfgeld wanneer er gekozen wordt voor ‘per module’ betalen.
Dit bedrag wordt verrekend met de laatste module.

Je dient de modules te betalen voordat de les begint, je kunt hier pinnen of contant betalen.
Wil je liever het bedrag van te voren overmaken, neem dan contact met ons op.  

Bij onvoldoende inschrijvingen zijn wij genoodzaakt de opleiding een aantal weken op te schuiven.
Wijzigingen van cursusdata en opbouw opleiding onder voorbehoud.

Algemene voorwaarden opleidingen

Product informatie

Artikelnummer: Opleiding Allround Nagelstyling

Opleiding Nagelstyling Allround

Heb je geen twijfels meer en heb jij de droom om als allround Nagelstyliste aan de slag te gaan? Dan is deze opleiding van 12 dagen echt wat voor jou. Je leert de perfecte salon nagels maken met de belangrijkste systemen: Gelpolish, Gel en Acryl of PowerGel. Je bent allround wanneer je naast Gelpolish ook 2 techniek producten leert. Op die manier kun je al jouw klanten voorzien van mooie nagels. Wat bij klant A goed hecht, hoeft bij klant niet goed te hechten. Zo kun je altijd switchen van product. 

Tijdens de 1e module Gelpolish leer je alles over het zetten van mooie, verzorgde gelpolish nagels. Zo leer je niet alleen hoe je gelpolish aan kunt brengen, maar ook alles over de anatomie van de natuurlijke nagel, hoe je de natuurlijke nagel verstevigt met Rubberbase en hoe je een nabehandeling uitvoert.
Maar voor de klanten die graag direct lange nagels willen hebben zijn we een techniek product nodig. Dit kan met Gel, PowerGel of Acryl.
Gel is een vloeibaar product die je in lagen aanbrengt. Gels zijn er in verschillende hardheden en diktes, en is voor iedere nagelplaat geschikt. 
PowerGel is de nieuwste technologie op het gebied van nagels. Het is een gel die verwerkt als acryl, maar die je net als bij gel de tijd geeft om een mooie nagel te styleren. De PowerGel heeft de sublieme hechting van Gel, voelt natuurlijker en lichter dan Acryl. 
Acryl is van alle techniek producten het hardste systeem en is een aan de lucht drogend systeem dat bestaat uit een poeder en een vloeistof. Dit vraagt om een snelle werkwijze. Bij acryl is het van groot belang dat je voldoende controle over jouw penseel en product, want het product hardt al uit tijdens het modelleren! Bij Acryl komt er een bepaalde geur vrij tijdens het werken. Dit is niet zo bij Gel en PowerGel. 

In onze opleidingen combineren wij techniek, ondernemerschap, marketing en zelfontwikkeling zodat jij voorbereid bent op jouw carrière als nagelstylist!

De opleiding Nagelstyling Allround bestaat uit de volgende Modules:

 1. Module Gelpolish - 2 dagen
 2. Module Geltechnieken - 6 dagen
 3. Module Acryltechnieken of PowerGeltechnieken - 4 dagen
 4. Herhalingsdag 
Bij deze opleiding krijg je een terugkom/herhalingsdag t.w.v. € 99,- kostenloos aangeboden. 
Wil je ook examen doen, dan vragen we hiervoor € 99,-. Dit zit niet bij de opleidingskosten in.

Kosten.
De kosten van deze opleiding zijn €2200,-. Dit is inclusief alle materialen en boeken. Er komen geen extra kosten tijdens de opleiding bij. Wil je graag producten aanschaffen tijdens de opleiding, dan kan dat in onze groothandel. Tijdens de les ontvang je 10% korting op de producten. 

Modellen.
Tijdens deze opleiding heb je 5 modellen nodig:

 • 1 voor Gelpolish, dit model gaat 2 keer mee. 
 • 2 voor Gel, dit model gaat 2 keer mee. (nieuwe set + nabehandeling)
 • 2 voor Acryl of PowerGel, 1 model gaat 2 keer mee. (nieuwe set + nabehandeling)

Tijdens de lessen zonder modellen werk je op een Nail Trainer, deze oefenhand stellen wij beschikbaar om te gebruiken tijdens de les. Je krijgt elke week huiswerk van ons zodat je de geleerde technieken kunt oefenen en herhalen. Je kan deze behandelingen uitvoeren op modellen. Lukt het je niet om thuis op modellen te oefenen, dan adviseren wij jou de Nail Trainer aan te schaffen. Kosten: € 99,- incl. nagelbedjes. 


Inhoud opleiding Nagelstyliste Allround
 • Anatomie natuurlijke nagels
 • Behandelplan opstellen
 • Hygiëne aspecten
 • Aanbrengen van Gelpolish
 • Nabehandelen en verstevigen met Rubberbase
 • Het werken met een elektrische vijl
 • Verlengingen maken met Gel d.m.v. Sjablonen en Tips
 • Gel techniek
 • Vijltechnieken met Gel
 • French Manicure met Gel
 • Het werken met Glittersprays
 • Opvullen en tips&tricks
 • Meest voorkomende (nagel)problemen herkennen en evt. oplossen
 • Verlengingen maken met Acryl d.m.v. Sjablonen en Tips
 • Acryl of PowerGel techniek
 • Vijltechnieken met Acryl of PowerGel
 • French Manicure met Acryl of PowerGel
 • (Glitter)Babyboom met Acryl of PowerGel
 • Social Media

Praktische informatie

Betalingen
Je hebt de keuze uit verschillende betalingsmogelijkheden: per module of in één keer. Bij betaling per module vragen wij een bedrag van € 170,00 als inschrijfgeld, na het voldaan van het inschrijfgeld is jouw inschrijving voor de opleiding dan definitief. Dit bedrag wordt tijdens de opleiding weer verrekend met de laatste module. 

Na inschrijving ontvang je een bevestiging via de e-mail met alle informatie omtrent de opleiding.

Lesmateriaal
Bij de opleiding Allround ontvang je 3 lespakketten met producten van het merk Magnetic. Ook bevat dit pakket de Kick off Elektrische vijl en een LED lamp. Onze lespakketten worden met zorg samengesteld en we werken met professionele merken geschikt voor salons. De lespakketten worden met een scherpe aanbieding verkocht, om deze reden kunnen wij de inhoud van het pakket niet veranderen. Daarnaast krijg je een lesboek 'voor de nagelstyliste'  en diverse hand-outs van de lessen. 

Lesdagen
De opleiding volg je op een vaste lesdag van 10.00-16.30 uur. Wil je liever de opleiding in de avonduren volgen? Dan verwijzen wij jou naar de avondopleiding nagelstyling.

Huiswerk
Iedereen die begint met de opleiding nagelstyling is verbaasd over de hoeveelheid informatie en de technieken die nodig zijn om nagelstyling volledig te beheersen. Om de technieken onder de knie te krijgen, geven wij wekelijks huiswerk op. Naast 1 dag/avond studie in de week bij Nail Academy Nicolle, ben je nog ongeveer 5-10 uur aan thuisstudie (praktijk) kwijt. Dit kan op modellen of op een Nail Trainer. Je kan de Nail Trainer bij ons aanschaffen voor € 99,- incl. nagelbedjes. 

Examens
Nail Academy Nicolle organiseert twee maal per jaar landelijke examens.
Voor aanvang van het examen kun je deelnemen aan examentraining. Deze training is eenmalig gratis voor cursisten die de opleiding Nagelstyling volgen zo bereiden we jou voor op het examen. Zonder training ben je onvoldoende voorbereid op het examen, zodat het resultaat dan waarschijnlijk tegenvalt. Deelname aan het landelijke examen is niet verplicht. Wij raden het wel aan. Het examen is namelijk een belangrijk toetsingmoment: ben je klaar om als nagelstylist de markt op te gaan? Het diploma voor de opleiding Nagelstyliste is ook voor jouw klanten een duidelijk signaal dat jij je goed hebt voorbereid op het vak nagelstyling. Met ons diploma weet je zeker dat je met succes het vak uit kunt oefenen en zullen wij jouw salon aanraden mocht dit nodig zijn.

Het examen bedraagt € 99,00 incl. diploma.

Geregistreerde onderwijsinstelling
Nail Academy Nicolle voldoet aan de landelijke kwaliteitscode voor opleidingsinstituten voor kort beroepsonderwijs. Wij zijn geauditeerd op basis van de CRKBO normen welke zijn opgesteld door het CPION, het Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland. Dit betekend voor jou dat wij geen BTW rekenen op de cursussen. Wel rekenen wij uiteraard 21% btw op de producten en lespakketten, deze btw kun je later terug vragen wanneer je je gaat registreren als bedrijf bij de Belastingdienst.

Kennis uitbreiden
Ben jij eenmaal gegrepen door het nagelvirus en wil je nog meer verschillende (Nailart) technieken en trends leren beheersen, zodat jij jouw klanten zo goed mogelijk van dienst kunt zijn? Bij Nail Academy Nicolle kun je verschillende nagelcursussen volgen. Dankzij een nagel cursus wordt jouw kennis van nagelstyling nog breder en komen jouw klanten steeds weer bij jou terug voor een uniek set nagels.

Meer informatie?
Bel 0528 - 37 1755

 • Veilig online betalen
 • Eenvoudig bestellen
 • Gratis advies op maat
 • Snelle levering
 • Lage verzendkosten € 5,95
 • Gratis verzending v.a. € 49,-
Vraag en antwoord Stel een vraag