×▪▪ Opleiding Nagelstyling start maandag 27 mei 2019 ▪▪
Erkend opleidingsinstituut
Officieel Magnetic Distributeur

Nailart cursussen

Wil jij een echte expert worden op het gebied van nagels? Dan zijn de nail art cursussen en nail art workshops van Nail Academy Nicolle iets voor jou. Tijdens onze cursussen en workshops leer je de theorie achter nailart en krijg je direct de kans om het toe te passen in real life, zodat je na het volgen van de cursus of de workshop direct aan de slag kunt in je eigen salon. Al onze nailart cursussen en workshops nailart worden afgesloten met een deelnamecertificaat. Bij elke cursus vindt je uitgebreide informatie over de opzet, de kosten, de data en de mogelijkheden. Heb je vragen over één of meerdere cursussen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Nagelexpert worden? Neem deel aan onze nail art cursussen

Nailart zetten is een van de mooiste en tegelijkertijd een van de lastigste werkzaamheden van een nagelstyliste. Nailart biedt je de mogelijkheid om van elk set nagels een waar kunstwerk te maken en het zorgt ervoor dat je jouw klanten aan jouw salon bindt. Door nailart aan te bieden in jouw salon heeft elke klant een uniek set nagels en kun je altijd datgene maken waar de klant naar vraagt. Om nailart op de juiste manier te kunnen plaatsen is vakspecifieke kennis echter van groot belang. De nail art cursussen en nail art workshops van Nail Academy Nicolle bevatten een theoriemoment en een praktijkmoment, waardoor je niet alleen alles leert over nailart, maar ook direct kunt oefenen. Het is aan te raden om na de workshop of de cursus nog een aantal keren thuis te oefenen voordat je nailart aan gaat bieden in de salon. Zo zorg je ervoor dat je direct nailart kunt plaatsen van hoge kwaliteit.

Cursus nailart volgen bij Nail Academy Nicolle

Al onze nailart cursussen kunnen gezien worden als een aanvulling op onze nagelstyliste opleidingen maar zijn ook te volgen met relevante ervaring in basis nailart technieken. Nail Academy Nicolle biedt de volgende nail art cursussen aan:

  • Cursus Nailart basis: Tijdens deze cursus maak je kennis met nailart en leer je de basisvaardigheden te beheersen.
  • Cursus One Stroke Nailart Level 1: Tijdens deze cursus leer je de Amerikaanse schildertechniek “One Stroke” beheersen. Deze cursus is alleen te volgen na een relevante nagelstyliste opleiding en de cursus Nailart bij Nail Academy Nicolle.
  • Cursus 3D Nailart with Plastigels: Tijdens deze cursus leer je hoe je de mooiste 3D designs maakt met behulp van de unieke PlastiGels van Magnetic. Deze cursus is alleen te volgen na een relevante nagelstyliste opleiding en de cursus Nailart bij Nail Academy Nicolle.

Workshop nailart volgen bij Nail Academy Nicolle

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de nagelbranche? Dan zijn onze nail art workshops iets voor jou. Onze nailart workshops beslaan altijd de nieuwste trends en ontwikkelingen in de nagelwereld, waardoor jij altijd op de hoogte bent en jouw klanten altijd de nieuwste trends kan aanbieden. Bij ons kun je op dit moment de volgende nail art workshops volgen:

Tevens bieden wij elk seizoen een nail art workshop aan die past bij het seizoen, zodat je ook nagels kunt zetten die bij het seizoen passen. Door regelmatig een nail art workshop te volgen blijf je met jouw salon dicht bij de laatste trends en zorg je ervoor dat jouw klanten altijd bij je terugkomen.

Over Nail Academy Nicolle

Nail Academy Nicolle is een erkend opleidingsinstituut. Je kunt bij ons terecht voor nagelopleidingen, nagelstyliste cursussen en nagelstyliste workshops. Tevens bieden wij diverse visagie- en hairstyling opleidingen aan. Nagenoeg al onze nagelopleidingen en nagelcursussen worden gegeven met producten van het vooraanstaande merk Magnetic, waar wij ook een officiële distributeur van zijn. Naast een opleidingsinstituut zijn wij een groothandel in nagelproducten, haarproducten en make-up producten. Voor alle professionele beautyproducten ben je bij Nail Academy Nicolle aan het juiste adres.

Contact opnemen met Nail Academy Nicolle

De cursussen nail art en workshops nail art van Nail Academy Nicolle veranderen jou in een echte expert op het gebied van nagels. Door regelmatig een nailart cursus en/of nailart workshop bij ons te volgen blijf je op de hoogste van de laatste trends en ontwikkelingen in je vakgebied en kun je jouw klanten altijd bieden waar ze om vragen. Ben je benieuwd geworden naar onze opleidingen, cursussen of workshops en ben je op zoek naar meer informatie, wil je meer weten over onze groothandel of heb je vragen over ons bedrijf? Neem gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

alt
Hey! Wil jij op de hoogte blijven van de nieuwste producten, cursussen en beauty trends?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

Bekijk onze privacy verklaring.