×We hebben nog geen koopavond op de woensdag, wel geldt dan onze vaste klantenkorting, m.u.v. nieuwe producten! Maandaanbieding Oktober: 20% korting op Magnetic Top Gels.
Erkend opleidingsinstituut
Officieel Magnetic Distributeur

Opleiding nagelstyliste

Ben jij op zoek naar een afwisselend beroep, houd je van beauty en verzorging, ben je praktisch ingesteld en houd je ervan om met mensen te werken? Dan is nagelstyliste worden echt iets voor jou. Geen dag is hetzelfde als nagelstyliste. Waarom? Je hebt de mogelijkheid om eindeloos creatief te zijn met allerlei verschillende producten en stijlen, je bent zelfstandig, je maakt je eigen keuzes en bent baas over jouw eigen agenda.

Wij bieden een unieke en complete opleiding nagelstyliste die naar eigen wens en vraag is in te delen. We bieden deze opleidingen aan: Opleiding Gelpolish, Opleiding Gel, en de opleiding Allround Nagelstyliste. Ik help je graag bij de juiste keuze die past bij jou!

Wil je graag een keer vrijblijvend langskomen dan kun je een afspraak met mij maken.

 

Keuze mogelijkheden opleidingen:

Het verschil tussen onze nagel opleidingen

Ons opleidingsaanbod bevat drie nagel opleidingen. Twee van die opleidingen vinden overdag plaats en één opleiding vindt ’s avonds plaats. Heb jij overdag een andere baan en wil je daarnaast een nagelopleiding volgen? Dan is Avond Opleiding Nagelstyliste – Gel iets voor jou. Ga je liever overdag aan de studie? Dan is de dagopleiding nagelstyliste een betere keuze. Door zowel de nagelstyliste opleiding avondschool als de dagopleiding nagelstyliste aan te bieden kan iedereen bij Nail Academy Nicolle terecht voor een nagel opleiding. De nagelstyliste opleidingen van Nail Academy Nicolle worden in samenwerking met het vooraanstaande Nederlandse nagelmerk Magnetic gegeven. Elke nagelstyliste opleiding wordt afgerond met Examens in Nagelstyling en een diploma nagelstyliste. De examens vinden niet direct na de laatste les plaats, zodat onze studenten tijd hebben om thuis voor hun examen te oefenen. In de periode tussen de laatste les en het examen vindt er ook een Herhalingscursus / examentraining voor cursisten plaats. Tijdens de herhalingscursus is er tijd om vragen te stellen en geleerde dingen te herhalen, zodat iedereen goed voorbereid het examen tegemoet kan gaan.

Wil jij nagelstyliste worden? Volg dan een opleiding tot nagelstyliste bij Nail Academy Nicolle

Allround nagelstyliste worden

In ons opleidingsaanbod vindt je twee dagopleidingen nagelstyliste. De Allround Nagelstyling Opleiding en de Opleiding Nagelstyliste – Gel. De 12 daagse Opleiding Nagelstyling – Allround leidt je op tot een allround nagelstyliste. Dit houdt in dat je na het afronden van de nagelopleiding zowel geltechnieken als acryltechnieken beheerst, om kan gaan met de probleemnagels van klanten en volledig capabel bent om een salon te runnen. De 8 daagse Opleiding Nagelstyliste – Gel is minder lang dan de allround nagelstyliste opleiding en leidt je op tot nagelstyliste met een specialisatie in gelnagels. Wil je na het afronden van deze opleiding alsnog verder leren tot Allround nagelstyliste? Dat is altijd mogelijk. Vraag je docent naar de mogelijkheden.

Nagelstyliste opleiding avondschool

De Avond Opleiding Nagelstyliste – Gel is zeer geschikt voor iedereen die overdag een andere baan heeft en zich wil laten omscholen tot nagelstyliste. De Avond Opleiding Nagelstyliste – Gel leidt je op tot een nagelstyliste met een specialisatie in gelnagels. Je leert theorie over de nagel, hoe je het beste een manicure geeft, en je leert diverse aanbrengtechnieken. Na het volgen van de Nagelstyliste opleiding aan de avondschool ben je een vakbekwame gelnagel styliste. Bij de avond nagelopleiding zit één gratis herhalingscursus in. Op de herhalingscursus kun je na afronding van de nagel opleiding, bijvoorbeeld ter voorbereiding op het examen, jouw vaardigheden onder begeleiding verbeteren. Wil je jouw kennis en vaardigheden op het gelpolish en gelnagels nog verder uitbreiden? Na het afronden van de nagelstyliste opleiding kun je bij Nail Academy Nicolle diverse (gelpolish) nagelcursussen volgen, waardoor jij jouw klanten altijd kan bieden waar ze om vragen en je op de hoogte blijft van de laatste trends in nagelland.

Nagelstyliste worden? Meld je aan voor een nagelopleiding

Wil jij nagelstyliste worden en heb je zelfs de ambitie om een eigen salon te openen? Meld je snel aan voor één van de nagelopleidingen van Nail Academy Nicolle en wordt een echte nagelexpert. Heb je vragen over ons opleidingsaanbod, wil je meer weten over één of meerdere nagelopleidingen of ben je benieuwd naar de Nail Academy zelf? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.