×Let op: We hebben een aantal mededelingen omtrent het Corona virus. Check ons nieuws bericht! Maandaanbieding April: 20% korting op Magnetic Hygienic File System. Geen kortingscode nodig!
Erkend opleidingsinstituut
Officieel Magnetic Distributeur

Opleiding nagelstyliste

Wil jij nagelstyliste worden en een eigen nagelsalon beginnen? Meld je aan voor één van de nagelopleidingen van Nail Academy Nicolle. De opleidingen bevatten theorielessen, praktijklessen en lessen over het runnen van een salon. De lessen worden gegeven door een ervaren docent en na het afronden van de opleiding ben jij een vakbekwame nagelstyliste die helemaal klaar is voor het ondernemerschap. Nail Academy Nicolle biedt diverse nagelstyliste opleidingen aan. Zo is er voor iedereen een passende opleiding. Heb je vragen over de nagel opleidingen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

Brochure ontvangen of afspraak maken?

 

Keuze mogelijkheden opleidingen:

Het verschil tussen onze nagel opleidingen

Ons opleidingsaanbod bevat drie nagel opleidingen. Twee van die opleidingen vinden overdag plaats en één opleiding vindt ’s avonds plaats. Heb jij overdag een andere baan en wil je daarnaast een nagelopleiding volgen? Dan is Avond Opleiding Nagelstyliste – Gel iets voor jou. Ga je liever overdag aan de studie? Dan is de dagopleiding nagelstyliste een betere keuze. Door zowel de nagelstyliste opleiding avondschool als de dagopleiding nagelstyliste aan te bieden kan iedereen bij Nail Academy Nicolle terecht voor een nagel opleiding. De nagelstyliste opleidingen van Nail Academy Nicolle worden in samenwerking met het vooraanstaande Nederlandse nagelmerk Magnetic gegeven. Elke nagelstyliste opleiding wordt afgerond met Examens in Nagelstyling en een diploma nagelstyliste. De examens vinden niet direct na de laatste les plaats, zodat onze studenten tijd hebben om thuis voor hun examen te oefenen. In de periode tussen de laatste les en het examen vindt er ook een Herhalingscursus / examentraining voor cursisten plaats. Tijdens de herhalingscursus is er tijd om vragen te stellen en geleerde dingen te herhalen, zodat iedereen goed voorbereid het examen tegemoet kan gaan.

Wil jij nagelstyliste worden? Volg dan een opleiding tot nagelstyliste bij Nail Academy Nicolle

Allround nagelstyliste worden

In ons opleidingsaanbod vindt je twee dagopleidingen nagelstyliste. De Allround Nagelstyling Opleiding en de Opleiding Nagelstyliste – Gel. De 12 daagse Opleiding Nagelstyling – Allround leidt je op tot een allround nagelstyliste. Dit houdt in dat je na het afronden van de nagelopleiding zowel geltechnieken als acryltechnieken beheerst, om kan gaan met de probleemnagels van klanten en volledig capabel bent om een salon te runnen. De 8 daagse Opleiding Nagelstyliste – Gel is minder lang dan de allround nagelstyliste opleiding en leidt je op tot nagelstyliste met een specialisatie in gelnagels. Wil je na het afronden van deze opleiding alsnog verder leren tot Allround nagelstyliste? Dat is altijd mogelijk. Vraag je docent naar de mogelijkheden.

Nagelstyliste opleiding avondschool

De Avond Opleiding Nagelstyliste – Gel is zeer geschikt voor iedereen die overdag een andere baan heeft en zich wil laten omscholen tot nagelstyliste. De Avond Opleiding Nagelstyliste – Gel leidt je op tot een nagelstyliste met een specialisatie in gelnagels. Je leert theorie over de nagel, hoe je het beste een manicure geeft, en je leert diverse aanbrengtechnieken. Na het volgen van de Nagelstyliste opleiding aan de avondschool ben je een vakbekwame gelnagel styliste. Bij de avond nagelopleiding zit één gratis herhalingscursus in. Op de herhalingscursus kun je na afronding van de nagel opleiding, bijvoorbeeld ter voorbereiding op het examen, jouw vaardigheden onder begeleiding verbeteren. Wil je jouw kennis en vaardigheden op het gelpolish en gelnagels nog verder uitbreiden? Na het afronden van de nagelstyliste opleiding kun je bij Nail Academy Nicolle diverse (gelpolish) nagelcursussen volgen, waardoor jij jouw klanten altijd kan bieden waar ze om vragen en je op de hoogte blijft van de laatste trends in nagelland.

Nagelstyliste worden? Meld je aan voor een nagelopleiding

Wil jij nagelstyliste worden en heb je zelfs de ambitie om een eigen salon te openen? Meld je snel aan voor één van de nagelopleidingen van Nail Academy Nicolle en wordt een echte nagelexpert. Heb je vragen over ons opleidingsaanbod, wil je meer weten over één of meerdere nagelopleidingen of ben je benieuwd naar de Nail Academy zelf? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

alt
Hey! Wil jij op de hoogte blijven van de nieuwste producten, cursussen en beauty trends?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

Bekijk onze privacy verklaring.