Author Image

16 september Open Huis!

We zijn alweer druk bezig om ons voor te bereiden op ons Open Huis op zaterdag 16 september a.s. zo'n Open Huis vergt altijd weken aan voorbereiding en we hebben altijd een enorme to do lijst. De producten moeten worden ingekocht, het team wordt samengesteld, de cadeautjes worden ingepakt, enz, enz. Heel leuk, maar ook altijd heel intensief. Met een top team aan meiden gaat dit helemaal weer goed komen en we hebben er weer ontzettend zin in.

Demonstraties van Lisa Doldersum

Tijdens ons Open Huis kun je de nieuwe producten bewonderen, hebben we veel aanbiedingen en kun je bij ons terecht voor een kopje koffie aan onze gezellige koffietafel. De deuren gaan om 10.00 uur open tot 16.00 uur.

De hele dag is Lisa Doldersum van Nail Lounge Lisa aanwezig aan onze demonstratietafel en zij laat je allemaal mooie nagels zien met PowerGel. Lisa is al heel lang een trouwe klant van ons, volgt veel cursussen, doet mee aan wedstrijden en niks is haar te gek op nagelgebied. Ze vindt het helemaal leuk om jou te inspireren met wat je allemaal kunt creëren met Magnetic Powergel. Ze maakt tijdens deze dag extravagante nagels met Fantasy French en Inlay. Kom naar het Open Huis en wie weet kun jij gaan zitten voor een mooie demonagel!

Lisa Doldersum

Workshops van Amber de Leeuw

Amber de Leeuw

Zoals jullie al een beetje gewend zijn kun je ook tijdens het Open Huis een super leuke Nailart Workshop volgen. Amber de Leeuw van Nailed it by Amber laat jou met een hele interessante Gel, Blooming Gel genaamd verschillende designs zien! Blooming Gel is een speciale nail art gel waarin Gelpolish wordt gelegd en je op die manier waanzinnige animal print/marble look effecten krijgt. Amber laat het je stap voor stap zien en geeft je allerlei tips. Daarnaast laat ze je ook zien hoe je deze gel kan combineren met foil in je design. Neem je Nailart penselen mee want je gaat ook zelf aan de slag!

Tijden Workshop

  • 10.00 uur - 11.30 uur
  • 12.30 uur - 14.00 uur
  • 14.30 uur - 16.00 uur

Heb je vragen? Stuur mij gerust een e-mail!

Xoxo Nic