Author Image

Kom jij naar ons gezellige 'Christmas' Open Huis?

Aanstaande zaterdag is het zover...het laatste Open Huis van 2023! Op zaterdag 18 november zijn de deuren open van 10.00 tot 16.00 uur voor een gezellige dag met beauty-, en nagelfreaks. Een Open huis is altijd een mooi moment om als collega's elkaar te ontmoeten, inspireren en enthousiasmeren. Als nagelstyliste werk je veel alleen in de salon, dus hoe leuk is het om met elkaar technieken, ideeën en strubbelingen te delen.

Nieuwe producten en kortingen

Tijdens dit Open Huis lanceren we veel nieuwe producten. Magnetic lanceert samen met alle dealers 8 Gelpolish kleuren, een aantal kleuren Blush, Glitterset, Stamping Plate en Unicorn pigments/flakes. Dit keer geven we maar liefst 20% korting op het Magnetic assortiment. Op al onze andere merken geven we 15% korting en op elektra 10%. Een mooie kans om de inkopen te doen voor de drukste tijd van het jaar: kerst!

Gratis Workshop

Ben jij dol op Nailart? Kom dan meedoen aan de gratis Workshop Christmas Designs. Deze workshop wordt uiteraard verzorgd door onze collega Amber de Leeuw, Nailed it by Amber. Ze heeft weer hele leuke designs en voorbeelden die ze graag, samen met alle tips, met je wil delen. Neem je penselen mee en kom gezellig mee doen!

Demonstratie

De hele dag is Lisa Doldersum van Nail Lounge Lisa aanwezig aan onze demonstratietafel en zij laat je allemaal mooie nagels zien met Inlay producten, zoals Shells, Foil, Flakes etc. Ze werkt met de nieuwste producten en technieken volgens de najaarstrends. Je wordt helemaal door haar geïnspireerd zodat je met een dosis aan nieuwe ideeën naar huis gaat. Kom naar het Open Huis en wie weet kun jij gaan zitten voor een mooie demonagel!

We hopen jou te zien!

Mocht je niet langs kunnen komen....alle aanbiedingen zijn ook geldig op onze webshop. Dit is geldig van zaterdag 18 t/m maandag 20 november. Let op! Kies je voor afhalen? Dan kan je jouw bestelling pas na het kortingsweekend ophalen, je ontvangt een melding wanneer je bestelling klaar staat. Tot de 18e!

Heb je vragen? Stuur mij gerust een e-mail!

Xoxo Nic