Stop dreaming, start doing.!

Alles onder 1 dak! Bij Nail Academy Nicolle, hét erkende opleidingsinstituut van Noord en Oost Nederland kun je terecht voor de opleidingen in Nagelstyling, Visagie en Hairstyling. Wij hebben jaren ervaring in het geven van opleidingen en trainingen. We maken echt een feestje van de opleiding, professioneel en met een lach! 

Nagelstyling is verslavend….
Wees gewaarschuwd: als je eenmaal gegrepen bent door het nagelvirus laat dit je nooit meer los! Het contact met je klanten, de vele behandelingsmogelijkheden, de onuitputtelijke creativiteit, het zoeken naar perfectie op de vierkante centimeter, maar ook het ondernemer zijn…… als jij kiest voor Nagelstyling als vak zal geen één dag meer hetzelfde zijn! 

Make-up on fleek....
De zeer uitgebreide opleiding Visagie is geschikt voor iedereen die van visagie zijn of haar beroep wil maken. Ben je dagelijks met mode, cosmetica of visagie bezig, dan is deze opleiding een absolute aanvulling op je kennis. In deze professionele en vooral praktijkgerichte beroepsopleiding leer je alle facetten van het vak beheersen, van shapen/highlighten tot aan een extravagante look. Je leert bij elk onderdeel de theorische aspecten en je word ontzettend creatief door de praktijk lessen. 

Als je haar maar goed zit...
Ben jij werkzaam in de beauty branche en wil je graag een totaal concept aanbieden, dan is de opleiding Hairstyling echt wat voor jou! Je leert ontzettend leuke creaties, te gebruiken voor bruiden, feesten, of wat dan ook!
Ben jij al werkzaam als hairstylist of kapster, en wil je graag je specialiseren op het gebied van haarverlenging en haarvolume-technieken, dan is de opleiding Hairextensions een echte aanrader voor in jouw salon! 

 

Nieuwsgierig geworden naar de opleidingen? Maak een afspraak, kom eens een kijkje nemen in ons prachtige bedrijf en maak kennis met ons te gekke team!

 

Liefs,

Nicolle