Author Image

Save the date: Komende events 2024!

Er staan weer leuke events en kortingsweekenden op de planning. Noteer deze data alvast in je agenda, zo hoef je niks te missen!

Koopzaterdag - 6 april
Online kortingsweekend - 6, 7 & 8 april

Op 6, 7 en 8 april kan je in de webshop weer shoppen met korting. Daarnaast komen er natuurlijk weer nieuwe producten uit, welke dat zijn wordt later bekend.

Kom je liever langs in de winkel? Dat kan ook! 6 april kan je gezellig komen shoppen en de nieuwe producten bekijken. Deze keer vieren we het niet zo uitgebreid als je van ons gewent bent, dus er is geen workshop te volgen. We hebben namelijk in juni wat leuks in petto, maar daarover lees je later meer.

Tijdens dit weekend shop je het hele assortiment met 15% korting m.u.v. de nieuwe producten en elektra. Op elektrische apparatuur krijg je 10% korting.

20 jaar Nail Academy Nicolle Event - 15 juni
Online kortingsweekend - 15 & 16 juni

Dit jaar bestaat Nail Academy Nicolle 20 jaar. Dat gaan we uiteraard groots vieren! Zet zaterdag 15 juni maar alvast in je agenda want deze dag wil je niet missen. Het wordt een dag vol inspiratie met demo's, workshops, sprekers en nog veel meer.. Wat er precies te doen is houden we nog even geheim, maar het wordt sowieso een feestje! Je shopt zaterdag 15 juni in de winkel met korting en 15 en 16 juni is de korting ook online geldig in de webshop. Hopelijk zien we je dan!

Heb je vragen? Stuur mij gerust een e-mail!

Xoxo Nic